Skift til et andet mobilabonnement når du køber ny mobil

Spar penge hver måned med et nyt mobilabonnement

Samsung_S8Plus_SlvNår man skal ud og købe en ny mobil, er der flere forskellige ting, som man skal tage stilling til. Man skal for eksempel overveje, hvorvidt man vil købe mobilen med eller uden mobilabonnement. Hvis man er godt tilfreds med det abonnement man har i forvejen, køber de fleste blot den nye mobil. Det er dog altid værd at undersøge, om der følger et godt tilbud med på et abonnement. Langt de fleste kunder betaler nemlig for funktioner på mobilen, som de slet ikke har brug for. På den måde bliver det pludselig blive en meget dyr regning, som man ganske unødvendigt betaler for hver måned.

Derfor kan købet af en ny mobil være en god anledning til at finde ud af, om man betaler en alt for dyr mobilregning, eller om man får for lidt for pengene. Det kan for eksempel være, at du betaler for meget mere data, end du overhovedet bruger på en måde. Det er således vigtigt at finde ud af, hvilke behov man reelt har brug for, når man overvejer at skifte sit abonnement. Dette er forskelligt fra person til person, og kommer meget an på, hvor meget man bruger sin mobil i hverdagen.

Undersøg dine muligheder, når du skal have nyt mobilabonnement

Der er også andre faktorer du kan kigge på, inden du vælger at binde dig til et nyt mobilabonnement. Det gælder særligt hvor meget taletid du har brug for om måneden, og om abonnementet koster noget i oprettelse. Her kan du sammenligne med dit nuværende abonnement. Har du aldrig oplevet at skulle købe ekstra taletid, kan det være et tegn på, at du slet ikke bruger den mængde du har betalt for. Det kan også være, at du bruger andre funktioner på mobilen til at kontakte familie og venner på, som til gengæld kræver mere data. I dette tilfælde kan du overveje, om du skal skrue ned for din taletid og op for din data.

Hos mange udbydere kan du ligeledes få tilbud om gratis oprettelse, hvis du binder dig til en ny aftale, samtidig med at du køber mobilen. Kender du en ven eller et familiemedlem, der også trænger til at få en ny mobil, kan I med fordel undersøge udbyderens andre tilbud. Det er nemlig ikke helt sjældent, at man kan få betydelig rabat på sit køb, hvis man køber flere mobiler over samme abonnement. På den måde kan I spare betydeligt med penge, og begge få en splinter ny mobil.